Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Exclusieve tuinhuizen

Exclusief tuinhuis van douglas hout

Met de exclusieve tuinhuizen van Royaal Buiten verzorg je een karakteristieke toevoeging aan iedere tuin. Bepaal zelf de juiste uitstraling met de houtbehandeling. Zo zorgen zwarte wanden voor een luxe uitstraling en een mooi contrast tussen alle groenigheid in je tuin. Barstensvol karakter én duurzaam. Ga dus mee met dé trend van het moment en geef je tuin een stoer én landelijk uiterlijk dat het verdient! Bepaal zelf of je voor een hoge nok met ruimtelijk gevoel gaat óf voor een plat dak. Wij helpen je op weg.

Haal het maximale uit je tuin

Met exclusieve tuinhuizen weet je zeker dat je het maximale uit je tuin haalt. Gebruik een luxe tuinhuis níet alleen maar om spullen op te bergen. Zo is het mogelijk om het hele jaar door te genieten van je tuin. Vier seizoenen lang, 365 dagen per jaar. Tijdens de zonnige en (te) warme zomerdagen geniet je heerlijk van een plekje in de schaduw. En ook tijdens een regenachtige nazomerdag zit je heerlijk droog én warm! Creëer een overdekt terras dat perfect past binnen je tuin met gras én bomen. Genieten maar.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Combineer twee werelden

Met exclusieve tuinhuizen ga je voor dé perfecte combinatie tussen praktisch en sfeervol. Geniet van de frisse buitenlucht en waan je in je eigen vakantiewoning. Vanuit een beschutte buitenwoonkamer combineer je het praktische met het aangename. Pak die zwoele zomeravonden mee onder je overkapping. En breng ook direct éxtra klasse aan in je tuin zodra je te maken krijgt met een typisch Nederlandse regenbui. Naast al deze genietmomentjes geef je met een exclusieve overkapping óók nog eens dat extra stukje opbergruimte wat je tekort komt.

Vergunningscheck

Vanuit onze ervaring weten wij dat het bij exclusieve tuinhuizen van belang is om rekening te houden met vergunningen. Voorkom dat je deze (per ongeluk) over het hoofd ziet. En natuurlijk de daarbij horende consequenties. Vanuit gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ werken wij dan ook. De juiste handvaten worden geboden zodat jij op je gemakje verder kan lezen wat precies nodig is voor douglas buitenverblijven. De Rijksoverheid én het Omgevingsloket bieden de verdere informatie die nodig is.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Voordelen douglas tuinhuis

Waarom douglas hout? Vanuit onze expertise valt de keuze bij exclusieve tuinhuizen louter op douglas hout. Niet voor niets natuurlijk. Zo is dit één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. Heeft het onbehandeld al een levensduur tussen de 10 én 15 lentes. En beschikt het over een fijn tot matig grove nerf. Doordat het hout na droging steeds harder wordt is het dé perfecte keuze voor buitenverblijven. Na de plaatsing doet de natuur zijn werk. Zo regenen de zonnestralen op het hout waardoor het een karakteristiek uiterlijk krijgt. De meest fijne scheurtjes en barstjes geven het hout op deze manier een eigen karakter.

Verleng de levensduur

Zoals gezegd gaat het douglas hout onbehandeld al 10 tot 15 lentes mee. Zodra je dit combineert met de expertise van Royaal Buiten is de levensduur van exclusieve tuinhuizen eenvoudig te verlengen. Hoe je dit kan doen?

  1. Speciale douglas beits: voorkom dat de verf afbladdert na verloop van tijd én ga dus voor een speciale douglas beits in een kleur naar keuze.
  2. Regelmatig schoonmaken: plan een jaarlijkse schoonmaakbeurt in met douglas hout reiniger om ervoor te zorgen dat het buitenverblijf schoon blijft.
  3. Regelmatig bijwerken: een eenmalige behandeling is (helaas) niet genoeg voor douglas hout, zet het jaarlijks opnieuw in de beits om de levensduur te verlengen.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Royaal Buiten. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking van exclusieve tuinhuizen. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)