Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen
tuinhuisplatdak

Douglas overkapping plat dak

Buitenverblijven met plat dak

Wil je de komende seizoenen optimaal genieten van je douglas overkapping plat dak? Heerlijk wegdromen in een prachtig houten droomverblijf? De plek in jouw tuin om tot rust te komen verdient gewoon aandacht. Daarom besteden wij uiterste aandacht aan details, materiaalgebruik en uitstraling. Een overkapping met plat dak kenmerkt zich door authentieke en degelijke details. De combinatie van een plat dak, strakke lijnen, de robuuste staanders en de steellook ramen en deuren zorgen voor een moderne uitstraling.

De combinatie van een overkapping met plat dak, strakke lijnen, de robuuste staanders en de Steellook ramen en deuren zorgen voor een moderne uitstraling. Een prachtig contrast met de douglas balken.

Platte daken, strakke lijnen, robuuste staanders én steellook ramen en deuren. Deze elementen zorgen ervoor dat een overkapping met plat dak een unieke én moderne uitstraling heeft.

Wat een combinatie: een overkapping met plat dak, strakke lijn(en), robuuste staander & ramen en deuren in steellook. Voeg het samen en je komt tot een moderne uitstraling.

De combinatie tussen een overkapping plat dak met strakke lijnen en robuuste staanders samen met steellook ramen en deuren is uniek. Een moderne uitstraling om 365 dagen per jaar te genieten.

Wat een combinatie: overkapping met plat dak, strakke lijn(en), robuuste staander & ramen en deuren in steellook. Voeg het samen en je komt tot een moderne uitstraling.

De combinatie tussen een overkapping plat dak met strakke lijnen en robuuste staanders samen met steellook ramen en deuren is uniek. Een moderne uitstraling om 365 dagen per jaar te genieten.

Wat een combinatie: overkapping met plat dak, strakke lijn(en), robuuste staander & ramen en deuren in steellook. Voeg het samen en je komt tot een moderne uitstraling.

Wat een combinatie: overkapping met plat dak, strakke lijn(en), robuuste staander & ramen en deuren in steellook. Voeg het samen en je komt tot een moderne uitstraling.

Exclusief genieten, daar houden we van!

Bij Royaal Buiten kan je terecht voor buitenverblijven, veranda’s, schuren of carports, en kleine(re) constructies. Doordat we alles op maat maken, kan je het buitenverblijf helemaal naar wens samenstellen. Denk hierbij aan afmeting, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazen schuifwanden. Zo krijg je een uniek buitenverblijf, dat helemaal past bij jou, jouw huis en jouw stijl. Uiteraard ontvang je altijd een duidelijke, stijlvolle 3D schets van het ontwerp.

Wil jij ook royaal genieten in jouw exclusieve buitenverblijf?

Basiselementen
 • Geschaafd en gedroogd hout
 • Dakbedekking
 • Staanders van 14x14cm
 • Betonbandjes
Standaard inbegrepen
 • Robuuste beton poeren
 • Douglas Rabat wanden
 • Inclusief montage
 • Dakgoten van zink
Afwerkingen
 • Zwaluwstaart en Pen-Gat verbindingen
 • Randafwerking van zink
 • Dakpannen of dakplaten
 • Sporenkap met dak planken
Extra’s
 • Grondwerkzaamheden
 • Elektra en verlichting
 • Schilderwerk
Glazen accessoires
 • Glazen schuifwanden
 • Glazen wanden
 • Glazen wanden
Luxe
 • Kachel of open haard
 • Houtopslag
 • Jacuzzi

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Ramen, deuren, glazen schuifwanden, kachels en meer

Zoveel mensen, zoveel meningen. Vanuit dit credo bieden wij bij Royaal Buiten altijd de mogelijkheid aan om alles volledig op maat te maken. Dit begint bij de keuze voor een overkapping plat dak én de afmetingen. En eindigt pas zodra de juiste accessoires zijn uitgekozen. Zo kan je een kachel bij het buitenverblijf plaatsen om het terrasseizoen in eigen tuin te verlengen. Geniet nét even iets langer van de nazomer avonden zónder het koud te hebben. Op naar vele onvergetelijke avonden.

Robuuste exclusiviteit

Als échte vaklui gaan wij natuurlijk altijd voor het maximaal haalbare. Perfectie tot in de kleinste puntjes. En de kleinste details. Dat maakt dat wij douglas buitenverblijven op maat kunnen maken én onze klanten versteld kunnen laten staan. Robuustheid van douglas hout wordt gecombineerd met ons vakmanschap. Dit leidt tot een prachtige combinatie én robuuste exclusiviteit. Natuurlijk met de landelijke én stoere sfeer die het toevoegt aan iedere (achter)tuin. Een origineel én stijlvol ontwerp is verzekerd.

Optimaal genieten: De voordelen van een overkapping met plat dak

Een overkapping plat dak brengt veel voordelen met zich mee die zowel esthetisch als functioneel zijn. Allereerst biedt het bescherming tegen de weersinvloeden, waardoor je het hele jaar door van je buitenruimte kunt genieten, ongeacht het weer. Of het nu regent, sneeuwt of de zon op zijn felst schijnt, een overkapping plat dak biedt een betrouwbare schuilplaats.

Ook zorgt een overkapping plat dak voor een integratie met de architectuur van je woning. Het strakke, moderne ontwerp van je overkapping met plat dak creëert een tijdloze uitstraling die perfect past bij diverse bouwstijlen.

Bovendien biedt het de vrijheid om de overkapping plat dak geheel naar eigen smaak in te richten. Of je nu fantaseert over een knusse lounge, of een gezellige eethoek, de mogelijkheden van een overkapping plat dak zijn grenzeloos.

Hoe houd je douglas buitenverblijven mooi?

Als het douglas hout van een buitenverblijf onbehandeld blijft zal het gemakkelijk 10-15 jaar meegaan. Dat is echter nog lang niet de maximale levensduur van het hout voor je douglas buitenverblijf. Wanneer je het hout goed behandeld, zal het nog tientallen jaren er prachtig uitzien. Dit kun je doen met de volgende tips:

 1. Speciale douglas beits. Met gewone verf heb je de kans dat de verf na een tijdje gaat afbladderen. Een speciale beits is een betere keuze: deze is er in verschillende kleuren en is altijd geschikt voor gebruik buitenshuis. Deze beits werkt ook impregnerend en zorgt daarmee dat het hout niet snel zal gaan schimmelen. Bestel jouw gewenste beits.
 2. Schoonmaken. Onze speciale douglas hout reiniger zorgt ervoor dat jouw buitenverblijf schoon blijft. Tevens kun je onze reiniger ook gebruiken voor de tuinmeubels. Kijk snel wat onze douglas reiniger voor jou kan betekenen!
 3. Regelmatig bijwerken. Douglas hout eenmalig behandelen is meestal niet genoeg. Het is verstandig om het hout regelmatig weer bij te werken. Gebeitst hout kun je jaarlijks opnieuw in de beits zetten, dit is het beste elk jaar of om het jaar vernieuwen.

Doe de vergunning check

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningcheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningcheck via Omgevingsloket.

Werken bij Royaal Buiten

Lijkt jou het leuk om bij een dynamisch en groeiend bedrijf te komen werken?
Bekijk dan snel onze vacatures!