Sluiten
Offerte aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Douglas afdak

Douglas afdak

Ben je al een tijdje op zoek naar een douglas afdak met een stijlvol en robuust karakter? Neem een kijkje in ons ruime, exclusieve assortiment! Bij Royaal Buiten werken we met gecertificeerde vakmannen die gespecialiseerd zijn in het produceren én realiseren van een afdak van douglas hout en diverse andere soorten buitenverblijven. Daarnaast denken wij graag met jou mee en zullen we samen rond te tafel gaan zitten om een goede schets te ontwerpen die voldoet aan al jouw wensen. Geef een stoer karakter aan jouw tuin met een Douglas afdak van Royaal Buiten!

Hoe gaan wij te werk?

Ten eerste werken we bij Royaal Buiten standaard met een efficiënte werkwijze, waardoor je binnen 4 stappen de buitenverblijf van je dromen in je tuin hebt staan! Van oriëntatie en inventarisatie tot aan oplevering en nazorg. Daarnaast streven wij naar het beste van het beste en realiseren daarom ook enkel douglashouten afdaken van zeer hoogstaande kwaliteit. Tot slot gaan wij na afloop van de productie alle onderdelen met je nalopen om eventuele dingen te verbeteren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Bovendien worden onze overkappingen geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats en zorgen wij voor een snelle levering door onze eigen transporteurs.

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Royaal genieten

Diverse mogelijkheden

Wij bieden verschillende bouwpakketten aan voor jouw Douglas afdak, want iedere tuin is anders en iedereen heeft een eigen smaak. Daarom kun je naast een standaard bouwpakket er ook voor kiezen om zelf andere elementen toe te voegen. Op deze manier kun jij jouw eigen draai aan het Douglas afdak geven. Zo heb je bij Royaal Buiten de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende soorten daken:

Naast het kiezen uit verschillende daken zijn er ook nog een heleboel andere dingen die je zelf in de hand hebt, denk aan: de afmetingen, de kleur en de keuze tussen deuren en ramen of glazen schuifwanden.

Een complete look

Wanneer je gaat voor een buitenverblijf van Royaal Buiten willen we deze helemaal naar wens maken. Wij bieden namelijk verschillende soorten accessoires aan die jouw houten buitenverblijf compleet maken! Wat dacht je van prachtige steellook ramen of moderne glazen schuifwanden? Door nét dat schepje extra erbovenop te doen, proberen wij ons te onderscheiden.

Persoonlijk advies nodig?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. Samen kijken we naar een passende buitenverblijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Om jarenlang van te genieten met familie, te ontspannen met vrienden of als oase van rust. Maar altijd: om te leven.

Hoe onderhoud je een Douglas afdak?

Voor een zo lang mogelijke levensduur van jouw afdak, is het belangrijk dat het douglashout goed onderhouden wordt. Ook hiervoor kun je bij ons terecht! Wij bieden namelijk allerlei soorten onderhoudsproducten aan die ervoor zorgen dat jouw afdak in perfecte staat blijft.

Een aantal voordelen van douglas hout zijn:

  • Warme, luxe uitstraling
  • Uit duurzaam beheerd bos, PEFC-gecertificeerd
  • Weersbestendig
  • Van nature door-en-door rotresistent
  • Een van de hardste Europese naaldhoutsoorten

Professionele dakbedekking

Als je een buitenverblijf kiest van Royaal Buiten, dan wordt de dakbedekking verzorgt door een professioneel, VEBIDAK erkende dakdekkersbedrijf: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Dit is een bedrijf gelegen in Gemert en draagt door middel van uitstekend advies en goede uitvoering bij aan een solide dakafwerking.

Daarbij krijg je standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen.* Op deze manier kunnen wij je verzekeren van een optimaal verzorgd Douglas afdak, mede verzorgd door één van onze fijne partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)